Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Dışişleri Bakanları, Görüşmeyle İlgili Açıklama Yaptılar

Azerbaycan Dışişleri Bakanı, Elmar Memmedyarov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbadyan, Azerbaycan ve Ermenistan Cumhurbaşkanlarının 4 Haziran? daki St.Petersburg görüşmesiyle ilgili açıklama yaptılar. 

05 Haziran 2009
Dışişleri Bakanları, Görüşmeyle İlgili Açıklama Yaptılar

Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbadyan: ‘Bu görüşmede herhangi bir gelişme kaydedilmese de taraflar, görüşmeleri sürdürme kararı aldılar. Cumhurbaşkanlarının yeni görüşmesi mümkündür. Bununla ilgili Cumhurbaşkanları, Dışişleri Bakanlarından Minsk Grubu eşbaşkanlarıyla birlikte hazırlık işlerinin görülmesi istendi’ dedi. Nalbadyan, görüşmelerin Madrid sözleşmesi esasında yapıldığını bildirdi.

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov da Nalbadyan’ın sözlerine katıldı: ‘Tabii, her hangi bir gelişmenin olduğunu söyleyemeyiz’ dedi. Memmedyarov, gazetecilerin tartışmalı meselelerle ilgili sorusuna: ‘Prag prosedüründen başlayarak, Madrid sözleşmesini de kapsayan, son beş yılda Cumhurbaşkanları düzeyinde yapılan bu anlaşmaların bazılarında gelişmeler kaydediliyor’ yanıtını verdi.

PALHABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.