Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz Cuma Hutbesinde Suriye Sınırı Tartışmalarına Değindi

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz Suriye sınırı tartışmaları ve Zeynebiye camii projesi konularında değerlendirmelerde bulundu. 

05 Haziran 2009
Özgündüz Cuma Hutbesinde Suriye Sınırı Tartışmalarına Değindi

Caferi Lider Selahattin Özgündüz Zeynebiye Camii'nde verdiği cuma hutbesinde Suriye sınırı tartışmalarına değinerek, "Türkiye-Suriye sınırı arsasına siyonist ve emperyalistleri sokmayın da ne yaparsanız yapın.Kendimiz temizleriz.Hükümetin de İsrail'i o bölgeye sokacağına inanmıyorum; hükümetimiz böyle birşey yapmaz.
Allah memleketimizi, bölgemizi emperyalist ve siyonist emellerin hedefi haline getirmesin ve birlik-beraberliğimizi bozmasın."
dedi.

Hutbesinde Zeynebiye Camii projesine de değinen Özgündüz, "Zeynebiye Camii Temel Atma Töreni 9 Ağustos'ta yapılacaktır.Hem temel atma törenini, hem İmam-ı Zaman' ın(a.f.) viladetini kutlayacağız.Planımız İmam-ı Zaman'ın doğum gününde temel atma törenini gerçekleştirmektir. Bu noktada herkes üzerine düşeni yapmalıdır.Bu, yaklaşık 50 trilyonluk bir yüktür. Bu yükü paylaşarak, etrafımıza, çevremize bilgi vererek hafifleştirebiliriz." dedi.

Özgündüz konuşmasının davamında Zehra Ana Derneği'nin 13 Haziran Cumartesi günü düzenleyeceği Hz.Fatıma'nın(a.s.) doğum günü ve Dünya Müslüman Kadınlar Günü Programına gereken ilginin gösterilmesini istedi.

Selahattin Özgündüz, aynı ilginin 14 Haziran Pazar günü her sene olduğu gibi Boğazköy Hz.Fatımat'uz Zehra camiinde yapılacak olan Hz.Fatıma'nın viladet programına da gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.