Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ABD Ve İsrail' de Yine Hizbullah Korkusu Başladı

Associated Pres bir haberinde, Lübnan'da düzenlenecek parlamento seçimlerine değinerek, ABD'yle ırkçı İsrail'in bu seçimi Hizbullah ve taraftarlarının kazanabileceğinden dolayı endişeli olduklarını kaydetti. 

26 Nisan 2009
ABD Ve İsrail' de Yine Hizbullah Korkusu Başladı

Muhabirimizin Associated haber ajansına dayanarak bildirdiğine göre, Lübnan Hizbullah Hareketi, sakin ve huzurlu bir şekilde seçim rekabetlerinde bulunmak ve aynı zamanda ılımlı yaklaşımlarla sürekli görüşmeler yapmak gibi değişik yöntemler kullanarak, önümüzdeki 7 Haziran tarihinde bu ülkede düzenlenmesi beklenen Parlamento seçimlerini kazanmaya çalışıyor.

Yine aynı haber kaynağına göre, ABD'yle Siyonist İsrail, bu seçimleri Hizbullah ve taraftarlarının kazanabileceğinden duydukları endişelerini ifade ederlerken, muhalif gruplar da, seçimleri Hizbullah kazandığı takdirde, batının Lübnan'ı inzivaya iteceğini ve Washington'un da, bu ülkeye yaptığı milyonluk yardımlarını azaltacağını belirttiler.

Öte yandan Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah da söz konusu seçimlerle ilgili verdiği bir demecinde, oluşturdukları koalisyonları seçimi kazandığı takdirde, Lübnan'da istikrar ortamının güçlenmesi için bütün grupları ortak bir hükümet kurmaya davet edeceğini bildirdi.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.