Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ÖZGÜNDÜZ: Filistin Konvoyunda Biz de Varız!

İsrail'in Gazze'yi işgal etmesine hem siyasi hem de halk olarak en sert tepkiyi Türkiye gösterdi. 

09 Ocak 2009
ÖZGÜNDÜZ: Filistin Konvoyunda Biz de Varız!

İsrail'in Gazze'yi işgal etmesine hem siyasi hem de halk olarak en sert tepkiyi Türkiye gösterdi. En ilginç ve ses getirecek protesto ise "Dayanışma Vakfı"nın öncülüğünde gerçekleşecek. İstanbul'dan başlayacak olan "BEN DE VARIM ARAÇ KONVOYU" İsrail sınırları içinde yer alan Golan Tepeleri'ne kadar ulaşacak ve sonra da geri gelecek.
Konvoy 10 Ocak Cumartesi günü sabah saat 9'da İstanbul Vatan Caddesi'nden yola çıkacak. Daha sonra da, Adapazarı ,Ankara, Kırıkkale ,Kırşehir, Kayseri, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis güzergahından Suriye ulaşacak. Suriye'den de Halep, Hama, Humus üzerinden Golan Tepeleri'ne ulaşacak ve daha sonra geri dönecek.

Değerli liderimiz Selahattin ÖZGÜNDÜZ' ün talimatı üzerine biz de Türkiye Caferileri olarak bu konvoyda yer alıp müslüman Filistin halkına destek olacağız.

Konvoya katılmak isteyenlerin 10.01.2009 saat 07.15'te Halkalı Aşura Meydanında bulunmaları gerekmektedir.Otobüsler saat 07.30'da hareket edecektir..
   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.