Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye’de Filistin’e Destek Konvoyu

Zeynebiye’de, Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu (ZHGM) tarafından “Filistin’e Destek Konvoyu” düzenlendi. 

15 Ekim 2023
Zeynebiye’de Filistin’e Destek Konvoyu

Gazze’de yaşanan gelişmeler üzerine Filistin halkına destek vermek ve İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları protesto etmek için, Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu’nun (ZHGM) çağrısıyla, geniş kapsamlı bir konvoy organize edildi.

Konvoy öncesi Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi avlusunda buluşan kalabalık için kısa bir program gerçekleşti. Program Arnavutköy Hz. Fatıma-tuz Zehra Camii İmamı Seyyid Hüseyin Sarak tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu (ZHGM) y

önetim kurulu üyelerinden Hamza Esen bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Basın bildirisinin ardından Zeynebiye Caddesi’nden başlayan konvoy Basın Ekspres, Sefaköy ve Halkalı Merkez Mahallesi güzergahından geçerek Küçükçekmece turunu tamamladı. 

Konvoya katılanlar, ellerindeki Türkiye ve Filistin bayraklarıyla sloganlar attı. Emniyet güçleri tarafınca konvoyun ilerlediği güzergahta geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.