Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Filistin'deki Saldırılarda Hayatını Kaybedenler İçin Camilerde Sela ve Kur’an-ı Kerim Okunacak!

Caferi Âlimler Birliği (CABİR) sosyal medya hesabından yayınlamış olduğu mesajında, İşgalci ve Siyonist İsrail’in Gazze’de özellikle El-Ehli Baptist Hastanesi'ne yaptığı vahşice saldırıda hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimiz için bugün öğle namazı önce Kur’an-ı kerim okunacağını duyurdu. 

18 Ekim 2023
Filistin'deki Saldırılarda Hayatını Kaybedenler İçin Camilerde Sela ve Kur’an-ı Kerim Okunacak!

بسم اللّه الرحمن الرحیم 
اُذِنَ لِلَّذٖينَ يُقَاتَلُونَ بِاَنَّهُمْ ظُلِمُواؕ وَاِنَّ اللّٰهَ عَلٰى نَصْرِهِمْ لَقَدٖيرٌۙ


Saygı Değer Ulemamız Ve Değerli Halkımız! 

İşgalci ve Siyonist İsrail tarafından acımasızca Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlenen hava saldırısında, İnsanlık düşmanı Siyonist rejim işlediği korkunç suçla bir kez daha vahşi yüzünü dünyaya göstermiş oldu. Bu cani ve vahşi saldırılarda yüzlerce masum çocuk, erkek ve kadının haksız yere öldürülmesi nedeniyle ülkemiz ve dünya Müslümanlarına ve sizlere başsağlığı diliyoruz.

Bu nedenle Caferi Âlimler Birliği (CABİR) olarak ülkemizle birlikte Gazze'deki Müslüman kardeşlerimiz, şehitlerimiz ve tüm ölenlerimiz için bugün 18 Ekim Çarşamba günü öğlen ezanından önce tüm camilerimizde Kur’an-ı Kerim ve sela okunmasına karar verilmiştir. Tüm cemaatimizi bekliyoruz.

18 Ekim 2023 
Caferi Âlimler Birliği (CABİR)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.