Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den Teşekkür Mesajı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nin bir an önce tamamlanıp ibadete açılabilmesi için İBB Plan ve Bütçe Komisyonu’nun desteğinin onaylanmasının ardından bu karara destek veren tüm siyasilere teşekkürlerini iletti. 

13 Ocak 2023
Özgündüz’den Teşekkür Mesajı

Özgündüz Cuma Hutbesi’nde;” Seçim öncesi dört adet talebimiz vardı. Bunlardan bir tanesi şuan gerçekleşti. Diğer üç talebimizin de en kısa zamanda gerçekleşmesi en büyük temennimizdir.” dedi.

Özgündüz mesajında; “Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Recep Şencan, Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz Kızıldağ, CHP Başakşehir İlçe Meclis Üyesi Zekeriya Tuncay, Ak Parti Küçükçekmece Belediye Meclis Grup Başkanı Sayın Özlem Erol, İBB Meclisindeki Parti Grup Başkanları ve Meclis Üyelerine, Siyasi Partilerin İstanbul İl Başkanlarına,  Zeytinburnu İmam Caferi Sadık Camii Başkanı Murat Elmas, İş İnsanı Erhan Çoşkun, MHP Küçükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Atabey, ZHGM Yönetim Kurulu ve tüm İBB bürokratlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.