Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hz. Fatıma’yı Anma ve Dünya Müslüman Kadınlar Günü 23 Ocak’ta!

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenleyeceği DMKG programı 23 Ocak’ta gerçekleşecek. 

20 Ocak 2022
Hz. Fatıma’yı Anma ve Dünya Müslüman Kadınlar Günü 23 Ocak’ta!

Peygamber efendimizin ciğer paresi, Hz. Aliyyel Murteza'nın zevcesi, Hz. Hasan ve Huseyn'in annesi ve cennet kadınlarının hanımefendisi Hz. Fatıma (sa)'nın kâinatı şereflendirmesi münasebetiyle Zehra Ana Derneği tarafından her yıl büyük bir coşku ile kutlanan Hz. Fatıma'yı anma ve Dünya Müslüman Kadınlar Günü Programı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek.

Programları uluslararası arenada ses getiren ve sürekli yeniliklere imza atan Zehra Ana Derneği yetkilileri bu yıl da programa yoğun bir katılım olacağını belirtiyor.

Türkiye'nin en büyük amfi tiyatrosu Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek program için Zehra Ana Derneği hazırlıkları hızlandırmış bulunuyor. 

23 Ocak Pazar 14.30'da gerçekleşecek tören canlı yayınlarla da izleyici ile buluşacak.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.