Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Seyyid Mücteba Hüseyni Çadırımızı Ziyaret Etti

İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamaney'in Irak Temsilcisi Ayetullah Seyyid Mücteba Hüseyni, 202. direkte İmam Hüseyin (a.s) zuvvarlarına hizmet veren Zeynebiye ve Zehra Ana Erbain Çadırını ziyaret etti. 

25 Eylul 2021
Seyyid Mücteba Hüseyni Çadırımızı Ziyaret Etti

Ziyaretinde konuşan Mücteba Hüseyni; “Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Zeynebiye ve Zehra Ana Erbain Çadırını’nın burada olması ve hizmet etmesi gerçekten çok onur vericidir. Burası uluslararası yürüyüş alanıdır. İmam Hüseyin (a.s)’in şehadeti sadece o döneme ait bir durum değildir bütün zamanlara ait bir vakıadır.” dedi.

Karşılıklı temennilerin ardından, Zeynebiye Camii Dernek Başkanı Ali ŞAHİNTEKİN ve Zehra Ana Derneği Başkanı Meftune ATAM, Ayasofya’da sergilenen İmam Hüseyin (a.s) yazılı tablonun nakşedildiği hediyelerini takdim ederek ziyareti sonlandırdılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.