Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ÖZGÜNDÜZ: 'Biz Kendimizi Mazlum Filistin Halkının Safında Görüyoruz.'

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ İsrail güçlerinin Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da dün akşam Filistinlilere yönelik ses bombalı ve plastik mermili müdahalesine tepki gösterdi.  

11 Mayıs 2021
ÖZGÜNDÜZ: 'Biz Kendimizi Mazlum Filistin Halkının Safında Görüyoruz.'

ÖZGÜNDÜZ mesajında: “Bir tarafta İngiliz icadı Vehhabist Suudi rejimi ve kuyrukları BAE ve Bahreyn, İngiliz icadı İsrail’in yanında saf tutmuşlar. Bir tarafta Mukavemet cephesi ve mümin Müslüman halklar, Filistin halkının ve hükümetinin yanında saf tutmuşlar. Daha doğrusu bir tarafta Siyonizm, Emperyalizm ve Vehhabizm ittifakı; bir tarafta Filistin, Mukavemet cephesi ve mümin Müslümanlar saf tutmuş savaşıyorlar.
Kimisi malıyla, canıyla, kimisi de diliyle ve kalemiyle bu savaşta yerini almaktadır. Herkes kendisini ne olarak tanımlıyorsa ona göre kendi safını belirleyecektir. Biz kendimizi mazlum Filistin halkının safında görüyoruz. Vesselam.” dedi.
 
11/05/2021
Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.