Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ÖZGÜNDÜZ: "Şeytanlar Karşısına Çıkamadıkları Türkleri Birbirine Düşürmek İstiyor."

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ gündeme ilişkin bir mesaj yayımladı.  

01 Mayıs 2021
ÖZGÜNDÜZ:

ÖZGÜNDÜZ mesajında: “Orta Asya’dan üzücü haberler geliyor. Şeytanlar kendileri karşısına çıkamadıkları Türkleri birbirine düşürmek istiyorlar. Kırgızistan’la Tacikistan arasındaki sınır çatışmalarında ölenlerin sayısı otuzu geçtiği söyleniyor. Geç olmadan Türkiye’nin öncülüğünde, Türk dünyası bir araya gelip sorun her neyse çözmelidirler.” dedi.
 
01/05/2021
Selahattin ÖZGÜNDÜZ
 
Not: "Sevgili dostlar! Taciklerin fars olduğunu biliyorum. Ancak coğrafya, kadim Türk yurdu olduğunu dikkate alırsak orada çıkacak savaş daha ziyade Türkleri vakumlar. Ayrıca hiç savaşmak istemediğimiz Afganistan ve İran'ı da içine çeker, Türk coğrafyası hiç arzu etmediğimiz kardeşlerimizle savaş alanına döner. Bu ülkelerde de çok sayıda Türkün yaşadığını göz önünde bulundurursak Türkün Türkle savaşacağını anlamak zor olmaz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.