Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ahmet Hakan: "Selahattin Hoca'dan Çok Açık Biçimde Özür Diliyorum"

8 Mart Pazar günü Hürriyet gazetesinde yazdığı köşe yazısıyla Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz?ün 2013 yılında yaptığı konuşmasını bugün olmuş gibi gündeme taşıyan Gazeteci Ahmet Hakan özür diledi.  

09 Mart 2020
Ahmet Hakan:

Ahmet Hakan bugün yayınlanan köşe yazısında , ‘‘Selahattin Hoca’dan çok açık biçimde özür diliyorum ve kendisiyle ilgili yargılarımı geri çekiyorum.’’ dedi.
SELAHATTİN ÖZGÜNDÜZ O SÖZLERİ YENİ SÖYLEMEMİŞ
 
TÜRKİYE’de Caferilerin lideri olarak bilinen Selahattin Özgündüz Hoca’nın bir konuşmasını dinlemiştim. Esad’a “Allah’ın aslanı” diyor, Esad’ın askerlerini övüyordu. Meğer o sözler, bugünlerde söylenmemiş. 2013’te yapılmış bir konuşmaymış bu.
 
Tabii ki 2013’ün konjonktürü ile bugünün konjonktürü çok farklı... Ve bu açıdan Selahattin Hoca’dan çok açık biçimde özür diliyorum ve kendisiyle ilgili yargılarımı geri çekiyorum.
Ve şu noktayı da vurgulamadan geçmek istemiyorum. Selahattin Hoca, bu tür mevzularda hep “Şia ya da Sünni fark etmez, kim mezhebinden dolayı birini öldürüyorsa Allah ona lanet etsin” diyormuş.
Devletin bekasını, vatanın bölünmez bütünlüğünü ve milletin birliğini kırmızı çizgi olarak kabul eden Türkiye Caferilerine selam olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.