Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suriye Ordusu Humus Sahrasında Dört Önemli Noktayı Ele Geçirdi

Suriye ordusu ülke topraklarını teröristlerden temizleme operasyonlarının devamında, ülkenin batısında yer alan Humus sahrasında 4 mıntıkayı tekfiri teröristlerin işgalinden kurtarmayı başardı.  

19 Haziran 2018
Suriye Ordusu Humus Sahrasında Dört Önemli Noktayı Ele Geçirdi

Fars Haber Ajansının muhalif güçlere ait Aneb internet sitesinden naklen bildirdiğine göre dün Tedmur'un 90 km. doğusunda Humeyme ve el-Vaar barajının IŞİD teröristlerinin saldırısına uğraması ardından Suriye ordusunun bölgede gerçekleştirdiği operasyonda "Bi'rul Atşan, el-Varak kuyuları, el-Levize ve Tel Şedid çölleri bölgelerinin kontrolünü tamamen teröristlerden kurtarmayı başardılar.
 
Öte yandan Askeri bir kaynak Suriye ordu birliklerinin Kunaytra kırsalında İsrail desteği ve komutasında hareket eden Nusra Cephesine tabi teröristlerin Meshara ve Um Batine eksenlerinden Ceba ve Tel Krüm beldeleri yakınlarındaki askeri mevkilere saldırılarını çökerttiklerini belirtti.
 
Suriye ordusu ayrıca Hama kırsalının kuzeybatısı Ankevi –Klyedin karayolu üzerinde azılı teröristleri taşıyan bir aracı tespit edip uygun silahlarla imha ettikleri açıklandı.
 
Kaynak bölgede dış güçlere tabi olarak hareket eden ve civardaki yerleşim alanlarına saldırmaya çalışan teröristleri sürekli olarak gözetleyen birimler tarafından tespit edilen aracın içindeki tüm teröristlerle birlikte tamamen yok edildiklerini ifade etti.
 
       

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.