Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

El Mustafa Üniversitesi'nden Zeynebiye'ye Ziyaret (Foto)

Uluslararası Camiat'ül Mustafa Üniversitesi yetkililerinden Hüccet'ül İslam Şeyh Hayriyyan ve El Mustafa Üniversitesi Türkiye Temsilcisi Dr. Cafer Yusufi Zeynebiye'yi ziyaret etti.  

09 Mayıs 2018
El Mustafa Üniversitesi'nden Zeynebiye'ye Ziyaret (Foto)

09 Mayıs Çarşamba günü Zeynebiye'ye gelen İran İslam Cumhuriyeti'nin Kum şehrindeki Camiat'ül Mustafa Üniversitesi alimlerinden Şeyh Hayriyyan'ı Zeynebiye Camii İmamı Ş. Ehed Talan ve CABİR alimleri karşıladı.

Zeynebiye'de gerçekleşen görüşmede İstanbul'daki CABİR alimlerimizin bir kısmı da hazır bulundu.

Görüşmede Zeynebiye'de gerçekelşen faaliyetleri hakkında bilgi alan misafirler, daha sonra öğle  namazlarını eda etmek üzere Zeynebiye Camii'ne geçtiler.

Zeynebiye'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Hayriyyan, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Namazın ardından Zeynebiyeli Ehlibeyt dostları ile görüşen İranlı üstat daha sonra Avrupa'nın ve ülkemizin en büyük inanç ve kültür merkezi olacak Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nin inşaatını gezen konuklar, projenin detayları hakkında Ş. Ehed Talan'dan bilgi aldı.

Böylesine nitelikli bir kompleksin Ehl-i Beyt dünyasına büyük katkı yapacağını vurgulayan Hayriyyan, bu büyük kompleksin bir an önce tamamlanması için dua etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.