Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ehlibeyt Sevdalıları Ve Tekfirle Mücadele Konferansı Başladı

?Ehlibeyt Sevdalıları ve Tekfirle Mücadele? konferansı, İslam İnkılabı Rehberinin Başdanışmanı ve İslami Uyanış Hareketinin Genel Sekreteri Ali Ekber Velayeti?nin de katılımıyla başkent Tahran?da başladı.  

23 Kasım 2017
Ehlibeyt Sevdalıları Ve Tekfirle Mücadele Konferansı Başladı

Ali Ekber Velayeti konuşmasında; IŞİD terör örgütü karşısında elde edilen zaferden dolayı tebriklerini ve İran ile Irak’ta gerçekleşen deprem dolayısı ile üzüntülerini ifade ederek; “Bu toplantı bölgedeki şartların zorluğuna rağmen gerçekleştirilmiştir. Ehlibeyt, Müslümanları peygambere bağlayan iki önemli parçadan birisidir” dedi.
 
Ehlibeytin cehalet ve tekfir ile mücadelede olgu olduğunu vurgulayan Ali Ekber Velayeti; “İslami Uyanış 7 yıldır emperyalizm ve Siyonizm karşısında birçok ülkede mücadele vermektedir” ifadesini kullandı.
 
“Bazı siyasi hareketler, Batılı ülkelerin vesveselerine kapılarak gaflete düşmüş ve İslami Uyanışa engel olmak istemekteler” diyen Ali Ekber Velayeti; ayrılıkçı ve mezhepçi yaklaşımların Müslümanların içinde bulundukları durumu zorlaştırdığına işaret ederek, düşmanın İslam dünyasına vahabiliği olgu göstererek zayıflatmak ve parçalamak istediğini vurguladı.
 
Batı Asya’nın içinde bulunduğu hassas dönmede yenilmez olarak görülen İsrail’in büyük bir yenilgi aldığının altını çizen Velayeti; “Suriye ve Irak, direnişin desteği ile büyük başarılara imza atmıştır. IŞİD terör örgütü yok edildi. Mazlum Yemen halkı her gün bombalar altında hayatlarını kaybetmekte. Ve Bahreyn ise tehlikeli bir sürece doğru ilerlemektedir. Tüm bunlara rağmen geleceğimiz aydınlıktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.