Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Camiamızın Acı Kaybı

Zehra Ana Derneğinin emektar isimlerinden Fatma Taşdemir yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. 

25 Ocak 2017
Camiamızın Acı Kaybı

Zehra Ana Derneğinde uzun yıllar hizmette bulunan ve camiamızın bir çok faaliyetinde aktif olarak yer alan Fatma Taşdemir bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

Camiamızı hüzne boğan acı haber sonrası Zehra Ana derneği taziye ve başsağlığı mesajı yayınladı.

"İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN"
 
Derneğimizin emektarı, dava arkadaşımız ve dostumuz Fatma Taşdemir'in vefat haberini üzüntü içinde almış bulunuyoruz.
Uzun yıllar omuz omuza hizmet ettiği Zehra Ana ailesi olarak kendisine Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Gönül verdiğin davada, nice mazluma Zehra Ana şefkati ile umut oldun. Başta Hz. Zehra (sa) olmak üzere tüm Ehl-i Beyt (as) şefaatçin olsun.
 
SENİ UNUTMAYACAĞIZ
 
(ZEHRA ANA DERNEĞİ)
 
Merhumenin cenazesi Iğdır'da toprağa verilecek. Iğdır'daki taziye meclisinin yanı sıra İstanbul'da da Zehra Ana Derneği Yönetimi tarafından yarın öğlen namazından itibariyle Tekelti köyü derneğinde 3 gün boyunca taziye meclisi düzenlenecek.
 
Bizde Zeynebiye.com ekibi olarak Merhume Fatma Taşdemir ablamıza Allah'tan rahmet,kederli ailesine sabır ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.