Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İmam Hüseyn(as) Aşıkları İfa Spor Stadında Biraraya Geliyor

Camiamızın Spor alanındaki temsilcisi İfa Spor'un yarın sahasında oyanacağı maçın matem günlerine denk gelmesi sebebiyle tribünler açık hava Hüseyniyesine çevrilecek,stad YA HÜSEYN sesleriyle inleyecek. 

14 Ekim 2016
İmam Hüseyn(as) Aşıkları İfa Spor Stadında Biraraya Geliyor

Mektebimizin spor alanındaki temsilcisi İfa Spor ve Caferi Gençliğinin çatı kuruluşu ZHGM ortak bir etkinliğe imza atıyor.

İfa Spor'umuzun yarın 15.00'da sahasında oynayacağı maçın matem günlerine denk gelmesi sebebiyle İfa Spor ve ZHGM'nin ortak kararıyla Stadımız adeta açık hava Hüseyniyesine çevrilecek.Etkinliğin başlaması saati ise 13:30 olarak belirlendi.

Geçtiğimiz günlerde İran İslam Cumhuriyeti-Güney Kore maçının da Tasua gününe denk gelmesi sebebiyle stad dev bir Hüseyniyeye çevrilmiş,tribünde bulunan seyirciler siyah elbiselerle YA HÜSEYN sloganları atmıştı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.