Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye'de Kurban Bayramı Coşkusu (Foto)

Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi, son yıllarda olduğu gibi bu yılda binlerce Ehlibeyt dostunun katıldığı görkemli Kurban Bayramı namazına ev sahipliği yaptı. 

12 Eylul 2016
Zeynebiye'de Kurban Bayramı Coşkusu (Foto)

12 Eylül Pazartesi günü sabahın ilk ışıklarıyla Kurban Bayramı Namazı'nı kılmak üzere binlerce Ehlibeyt Dostu ZCKM'yi doldurdu.
 
Kurban Bayramı dolayısıyla Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nde toplanan on binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Kurban bayramının önemine vurgu yaparak birlik beraberlik mesajı verdi.
 
Özgündüz konuşmasında güncel konulara da değindi.  Suudi Arabistan'ın Hac organizasyonu kapsamında binlerce kişinin ölümüne sebep olmasını ve Yemen'de yaptığı katliamlara değinenÖzgündüz Ehlibeyt sevgisinin önemine vurgu yaptı.
 
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün Kurban Bayramı hutbesinin tam metnini kısa bir süre sonra sitemizde paylaşacağız.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.