Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hz. Zeyneb (sa) Tahtakale'de Anıldı (Foto)

Peygamber Efendimizin torunu Hz.Ali (a.s) ve Hz.Fatıma(sa.) kızı Kerbela'nın mesajını günümüze taşımış, hüzünler anası Hz. Zeyneb, doğum yıl dönümünde adıyla müzeyyen Zeyneb-i Kubra Camii'nde yüzlerce Ehlibeyt dostunun katılımıyla coşkuyla kutlandı. 

15 Şubat 2016
Hz. Zeyneb (sa) Tahtakale'de Anıldı (Foto)

Hz Ali ve Hz.Fatıma'nın kızı Hz. Zeyneb-i Kubra'nın kutlu doğumu , adıyla müzeyyen Hz. Zeyneb-i Kubra Camii'nde düzenlenen programla anıldı.
 
Programa Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz,CABİR Başkanı Hasan Karabulut ve Cabir üyeleri katıldı.
Ehlibeyt dostlarının yoğun ilgi gösterdiği anma programı Ehlibeyt Alimlerinden  Muhammed Karaduman'ın okuduğu Kuran Tilavetiyle başladı.
 
Kuranı Kerimin okunmasının ardından Zeynebi Kübra Camii imamları Ali Koç ve Ehed Solhan bir selamlama konuşması yaptı
Camii gençlerinden Uğur Tuncay'ın Hz Zeynep için okuduğu methiyeye Ehlibeyt dostlarıda eşlik etti.
 
Programa katılan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'de bir konuşma yaptı.Özgündüz Hz.Zeyneb zalim karşısında Allah'ın bir mucizesidir dedi.
 
Programda Özgündüz'e sevgi seli vardı.
 
Anma programında CABİR Başkanı Hasan Karabulut'ta bir konuşma yaptı
 
Konuşmaların ardından minik kızlar Hz Zeynep için marşlar okudular ,Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'e güller verdiler
Programın sonunda Hz. Zeyneb-i Kubra'nın doğum yıldönümü nedeniyle pasta kesildi.Bu kutlu günde aynı zamanda Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün doğum günüydü.Zeynebi Kübra Camii Gençliği Liderine sürpriz yaparak bir pastada onun için hazırlamıştı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.