Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suud Batıyor!

IMF, gelirinin neredeyse tamamını petrolden elde eden emperyalist uşağı, Siyonist kuklası Suudi Arabistan'ın nakit rezervlerinin azaldığını ve ülkenin beş yıl yetecek kadar finansal varlığı bulunduğunu açıkladı. 

28 Aralık 2015
Suud Batıyor!

IMF, gelirinin neredeyse tamamını petrolden elde eden Suudi Arabistan için iflas tahmininde bulundu. IMF'ye göre ülkenin nakit rezervleri serbest düşüşte ve sadece beş yıla yetecek kadar finansal varlığı var.
 
IMF, bunun nedenlerinden birini ise düşen petrol fiyatları olarak gösterdi.
 
Indepedent'ın sitesinde yer alan haberde, Suudi Arabistan'ın şu anda 654,5 milyar dolar döviz rezervi olduğu ancak bu nakdin günden güne eridiği belirtildi.
 
Haberde Suudi Arabistan Para Ajansı'nın denizaşırı ülkelerde faaliyet gösteren fonlarından 70 milyar dolar çektiği belirtildi.
 
Amerika'nın bir numaralı finosu Suudi rejimi petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte 73 milyar dolar zarar etti. Suudi Arabistan gelirinin yüzde 90'ını petrolden elde ediyor.
 
Suudi Arabistan, yeni göreve gelen Kral Salman Bin Abdulaziz'in onuruna halka 32 milyar dolar dağıttı.
 
Petrol zengini ülke aynı zamanda 2015'te askeri harcamalarda Rusya'yı geride bıraktı ve tam 80,8 milyar dolar harcadı.
 
Diğer yandan Suudi Arabistan'ın Yemen'le olan savaşı da devam ediyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.