Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor'dan Görkemli Açılış (Foto)

2015-2016 Sezonunda B.A.L?da şampiyonluk parolasıyla mücadele edecek olan İFA Spor yeni sezon hazırlıklarının tamamlanmasının ardından görkemli bir açılış töreni düzenledi.  

28 Eylul 2015
İFA Spor'dan Görkemli Açılış (Foto)

 
27 Eylül Cuma günü  İFA Spor Tesisleri’nde gerçekleşen sezon açılışına başta Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz KÜçükçekmece Kulübler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Zeynebiye Hareketinin Kurum Temsilcileri, İstanbul’un çeşitli bölgelerinden gençler ile İFA Spor taraftarları katıldı.
 
Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu Basın Sorumlusu Mehti Atam’ın sunduğu açılış programı Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı’nın ardından İFA Spor’un tüm genç yaş kategorileri sahadaki yerini aldı. İFA Spor Karate Okulu Karate gösterisi sergiledi.
 
Karate gösterisinin ardından İFA Spor’un emektar ismi, yeni başkanı Aydın Aydeniz açılış konuşmasını yaptı. Aydeniz: 
İFA Spor 35 yıl önce değerli liderimiz ve onursal başkanımız sayın Selahattin Özgündüz'ün önderliğinde kuruldu. Sayı olarak az ama aslan gibi yürekli insanlar, halkalının çamurlu sokaklarında ifa sporun temellerini atmıştır. Ne bir sahası, ne antrenman yeri, ne de Aşura programını yapacak bir yerimiz vardı. Allah'a şükürler olsun ki başta liderimiz ve o dönem ki yönetimin gayretleriyle bugün ifa sporun  kendine ait tesisleri ve Yahya Kemal Beyatlı adında Avrupa’nın en büyük gösteri merkezi olan,   Aşura’mızı ve diğer programlarımızı yaptığımız modern bir salonumuz var. Bizde bu gaye ve hedefle yolumuza devam edeceğiz inşallah.
 
Aydeniz’in konuşmasının ardından Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz katılımcılara seslendi. Özgündüz konuşmasına son zamanlardaki terör olaylarından dolayı şehitlerimizi anarak başladı. Özgündüz,  bölgemizin gençlerinin camiamızın gençlerinin sporla kötü alışkanlardan kurtulacağını ve İFA Spor’un kuruluş gayesi ile misyonu nun da bu olduğunu belirtti. 
 
Özgündüz’ün ardından Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz bir konuşma yaptı. Karadeniz konuşmasında İFA Spor’a desteklerinin artarak devam edeceğini ve İFA Spor’un sahasının üstünün kapatılacağının da müjdesini verdi. İFA Spor’la gönül bağı olduklarını söyleyen Karadeniz, İFA Spor’un misyonunun farkında olduklarını belirtti. 
 
Konuşmaların ardından bağış törenine geçildi . Bağış törenini Zeynebiye Tv Müdürü Ali Demirtekin sundu.  Bağış töreninde küçük çocukların son harçlıklarını İFA Spor’a vermesi duygu dolu anlar yaşattı. 
 
Programın ardından İstanbul’un köklü kulüplerinden İFA Sporumuzun kardeş takımı Çengelköy ile bir dostluk mücadelesi gerçekleştirdi.
 
 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.