Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz, İran'ın Nükleer Zaferiyle İlgili Konuştu

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, 5+1 Ülkeleri ile İran, nükleer program konusundaki 13 yıldır süren ve İran?ın zaferiyle sonuçlanan müzakerelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

14 Temmuz 2015
Özgündüz, İran'ın Nükleer Zaferiyle İlgili Konuştu

Birleşmiş Milletlerin 5 daimi üyesi ile Almanya, bu anlaşmayla birlikte İran’ın nükleer programını tanıdı. Daha önce uluslararası barışa tehdit olarak gösterilen İran’ın nükleer programı bu anlaşmayla birlikte İran’ın diğer ülkelerle uluslararası standartlarda işbirliği alanına dönüştü.
 
Özgündüz: Bu Zafer İslam Alemi'ne Mübarek Olsun
 
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz İran’ın nükleer zaferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Konuyla ilgili Özgündüz şunları söyledi: "İran İslam Cumhuriyeti’nin diplomatik zaferi kutlu olsun. Muhtemel Kadir Gecelerinden birinde bu zaferin gelmesi ayrıca anlamlıdır.
 
Başta İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamaney, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Dışişleri  Bakan Muhammed Cevad Zarif ve beraberindeki müzakere heyeti olmak üzere bütün İran Halkı'nın ve o halka kardeşlik bağıyla bağlı olan İslam Alemi’nin bu büyük zaferi mübarek olsun."
 
 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.