Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye'de Uluslararası Dünya Kudüs Günü

Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu, 10 Temmuz Cuma günü saat: 22:00-0:00 arası Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi?nde gerçekleşecek görkemli Kudüs Günü?ne hazırlanıyor. 

06 Temmuz 2015
Zeynebiye'de Uluslararası Dünya Kudüs Günü

Kurulduğu günden bu yana yaptığı programlar ve toplumsal birlik beraberliğe sunduğu katkılarla, taraflı, tarafsız her kesimin takdirini toplayan, Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu Uluslararası bir etkinliğe daha imza atıyor.
 
Her Ramazan ayının son cumasında  gerçekleştirilen Kudüs Günü, dünyanın dört bir yanında çeşitli etkinliklerle anılacak. Ülkemizdeki en görkemli törene Zeynebiye ev sahipliği yapacak.
 
Zeynebiye Hareketi Gençlik Plaformu’nun organize edeceği Uluslar arası Dünya Kudüs Günü Programı’na Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Filistin Direnişinden Seçkin Konuklar ve dünyaca ünlü bir marş grubunun program 10 Temmuz Cuma günü saat 22:00’da Yahya Kemal Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.