Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana'dan Kuran'ı Kerim Seferberliği (Foto)

Zehra Ana İlimler Akademisi, okulların tatil olmasıyla beraber yaz Kuran Kursu faaliyetlerini başlattı.  

16 Haziran 2015
Zehra Ana'dan Kuran'ı Kerim Seferberliği (Foto)

Hayırseverlerin katkılarıyla yardım alanında büyük çalışmalara imza atan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği şimdi de ilim seferberliği başlatıyor.
 
Zehra Ana Yardımlaşma Derneği bünyesindeki Zehra Ana İlimler Akademisi, Zehra Ana yönetimi ve Ehat Talan öncülüğündeki Kuran kursu hocalarıyla gerçekleştirilen toplantının ardından Kuran-ı Kerim kursu eğitimine başladı.
 
ZİA toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, Ehlibeyt Alimlerinden Ş. Ehat Talan, Ş. Hidayetullah Kadiri, ZİA Müdürü Önder Şayir,  Kum İlmiye Havzası Öğrencilerinden Ali Ekber Akdoğan ve Zehra Ana Derneği Yönetimi hazır bulundu.
 
Toplantıda konuşan Ş. Ehat Talan şunları söyledi: Öncelikle toplumumuzun yüz akı olan Zehra Ana Derneği’ne bu hayır dolu çalışmalara öncü oldukları için teşekkür ediyorum, Zehra Ana yaptığı her işte gösterdiği istikrarı ile başarılı olmuştur. Bu işte de Allah’ın izniyle aynı istikrarı gösterecekler. Üç aylık yaz tatilinde gençlerimize yönelik Kuran’ı Kerim kursumuz olacaktır. Bunun dışında ahkam, ahlak, fıkıh  ve sosyo kültürel derslerimizde olacaktır” dedi.
 
Zehra Ana Yardımlaşma Derneği Yönetimi adına Başkan Yardımcısı Famiya Gök : “Biz de Zehra Ana yönetimi olarak Ehat hocamıza, beraberindeki hocalarımıza  ve halkımıza bu çalışmalarımız da bizlere destek oldukları için çok teşekkür ediyoruz.  Halkımızın bize verdiği destekle başlattığımız eğitim seferberliğini daha ileri boyuta taşıyacağız inşallah” dedi.
 
Zehra Ana İlimler Akademisi’nde gerçekleşecek kurs haftanın Pazartesi hariç haftanın 6 günü 10- 12:00 ve 14:00- 16:00 arası gerçekleşecektir. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.