Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bahreyn?de Ajanlığı Reddetmenin Cezası ?İdam?

Bahreynli 19 yaşındaki genç fotoğrafçı Ali Abd?uş-Şehid El-Sankis, Al-Halife rejiminin (Bahreyn halkı aleyhine) işbirliği teklifini reddettiği için kendisi hakkında suç dosyası hazırlandığını ve idama mahkûm edildiğini açıkladı.  

09 Mart 2015
Bahreyn?de Ajanlığı Reddetmenin Cezası ?İdam?

Bahreyn’de El- Halife diktatörlüğünün zulümleri devam ediyor. 19 Yaşındaki “Ali Abd’uş-Şehid El-Sankis” isimli gencin, Bahreyn Halkının sokak gösterilerini rejim güçlerine servis etmesini isteyen Bahreyn diktatörlüğü bu teklifi reddeden genci idam cezasına çarptırdı.

El-Daih bölgesinde ki patlamada eli olduğu iddiasıyla idama mahkûm edilen 19 yaşında ki Bahreynli genç “Ali Abd’uş-Şehid El-Sankis” Al-Halife rejiminin kendisinin önceden de fotoğraf ve video çekimleri nedeniyle emniyet güçleri tarafından takip altına alındığını söyledi.

El- Sankis açıklamasında:  “Onlarla işbirliği yapmadığım takdirde beni öldürmekle tehdit ettiler. Onların teklifini reddettiğim için hakkımda emniyet ve yargı süreci başlattılar. El-Daih bölgesinde ki patlamada elim olduğu ve ittifak gurubundan olduğum suçlamaları ile beş yıl hapse mahkûm oldum.

Benim hakkımda verilen karar ve bunun benzerleri hükümet ve zalim rejim tarafından yeni bir şey değildir. Bahreyn halkı kararını almıştır ve şereflice yaşamak istemektedir” dedi.

Öte yandan Ali Abd'duş-Şehit El-Sankis Bahreyn halkına mesaj göndererek onları birlik ve beraberliğe ve 14 Şubat devrim hareketini, baskıcı al-halife rejimini devirip devrimin kanuni ve meşru hedeflerini gerçekleştirene, özgürlüğü ve demokrasiyi ülkede hâkim kılana kadar sürdürmeye çağırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.