Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ZHGM'den "Unutma Beni" Dizisine Protesto (FOTO)

Unutma Beni adlı dizide, İmam Ali (as)'ın mübarek isminin yanlış bir şekilde kullanılmasına, Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu öncülüğünde binlerce kişi Fox Tv binası önünde tepki gösterdi. 

01 Mart 2015
ZHGM'den

Müminlerin Emiri  Hz.Ali (a.s)'ın ismine yapılan hürmetsizlikten dolayı İstanbul'un çeşitli bölgelerinden binlerce Ehlibeyt Fox Tv önünde toplandı.

Kalabalık "Lebbeyk Ya Ali", "Dün 72 kişiydik, bugün milyonlar olduk", "Biz bir ümmetiz, parçalanmayız", "Ehlibeyt canımız, feda olsun kanımız" sloganlarıyla, Unutma Beni adlı dizide sahnelenen ve İmam Ali (as)'ın mübarek adının pervasızca kullanılmasına tepki gösterdi.

Zeynebiye Hareketi Gençlik Plaformu adına ZHGM Basın Sorumlusu Mehti Atam'în okuduğu basın açıklamasında, Ali ismi bu ülkenin tamamının ortak değeridir, Ehlibeyt'in mübarek isimlerinin kullanılırken azami dikkat gösterilmesi gerektiği ve aksi durumda gösterilecek tepkilerin çığ gibi büyüyeceği bildirildi.

Fox Tv adına konuşan bir yetkili, Fox Tv'nin yayın anlayışının ve ahlakının bu gibi durumlara müsade etmeyeceğini, diziyi yapan yapımcı firmayla irtibata geçilerek durumun düzeltileceğini ve kanal adına özür dilediğini belirttikten sonra, protesto sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.