Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Azerbaycan?dan İşgalci Ermenistan?a Büyük Darbe!

Azerbaycan ile Ermenistan sınırında çıkan çatışmalarda altı işgalci Ermeni askeri öldü, bir Azerbaycan askeri şehit oldu. 

01 Şubat 2015
Azerbaycan?dan İşgalci Ermenistan?a Büyük Darbe!

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında Ermeni askerlerin açtığı ateş sonucu Azerbaycan ordusundan bir asker şehit oldu.  Qazah bölgesinde girilen çatışmada ise altı işgalci Ermeni askeri öldü.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, cephe hattının Hocavend bölgesinde Ermenistan ordusu ateşkes ihlali yaptı. Karşı tarafın açtığı ateş sonucu Azerbaycan ordusundan Eşgin Allahverdiyev isimli asker şehit oldu.

Açıklamada, Qazah bölgesindeki cephe hattında da Ermeni askerlerle çatışma çıktığı ve çatışma sonrasında altı Ermeni askerin öldürüldüğü bildirildi.

Altı kişilik keşif ve sabotaj grubunun mayınlı bölgeden Azerbaycan mevzilerine geçmeye çalışırken tespit edildiği ve Ermeni askerlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisi verildi.

Bakanlığın açıklamasında, Azerbaycan ordusunun cephe hattını tam kontrol altında tuttuğu ve düşmanın olası saldırılarını püskürtmeye hazır olduğu vurgulandı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.