Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Iğdır Ehlibeyt Alimlerinden ?Vahdet Haftası? Programı

Iğdır Ehli Beyt Alimleri Derneği tarafından Hz. Resulullah (s.a.a.) ve İmam Cafer-i Sadık'ın (a.s.) kutlu doğumları ve "Vahdet Haftası" münasebetiyle bir program gerçekleştirilecek. 

07 Ocak 2015
Iğdır Ehlibeyt Alimlerinden ?Vahdet Haftası? Programı

Yaptıkları programlarla, çalışmalarla büyük takdir toplayan Iğdır Alimler Birliği Derneği Vahdet Haftası programına hazırlanıyor.   

11 Ocak Pazar günü saat 12:30'da Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan Vahdet Haftası programında Hz. Resulullah'ın (s.a.a.) ve İmam Cafer-i Sadık'ın (a.s.) hayatından kesitlerin yanı sıra Müslümanlar arası "Vahdet" konusu da ağırlıklı olarak işlenecek.

Programa konuşmacı olarak Iğdır Ehlibeyt Alimlerinden Ahmet Alçiçek, Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi  Zeki Tan ve Azerbaycan'ın tanınmış alimlerinden Hüccet'ul İslam Ocaknejat katılacak.

Iğdır Ehli Beyt Alimleri Derneği adına zeynebiye.com’a bir açıklama yapan  Iğdır Ehlibeyt Alimleri Birliği Dernek Başkanı H.Ş. Behlül Salmanlı: "Programa bütün Iğdır halkını beklediklerini, Hz. Resulullah’ın doğum gününün bütün Müslümanlar için önemli bir gün olduğunu ve O'nun ümmeti olan Müslümanların yine O'nun dirilten mesajları etrafında vahdet içerisinde bulunmasının önemle vurgulanması gerektiğini" söyledi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.