Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şahinlerden Şanssız Mağlubiyet (Foto)

B.A.L 12. Hafta mücadelesinde Bursa Merinos stadında Elmasbahçeler ile karşılaşan takımımız talihsiz bir penaltı sonucunda mağlup olarak 3 puanı Bursa deplasmanında bıraktı. 

09 Aralık 2014
Şahinlerden Şanssız Mağlubiyet (Foto)


Bölgesel Amatör Ligde başarılı bir grafik çizen şahinler İFA SPOR, 12. hafta mücadelesinde şampiyonluk yolunda bir yara aldı.
 
B.A.L'ın 12 Hafta mücadelesinde  Elmasbahçeler ile Bursa Merinos stadyumunda karşı karşıya gelen takımımız talihsiz bir şekilde 90+6'da penaltıdan yediği gol ile 2-1 lik skorla 3 puanı Bursa'da bıraktı.

Başkan Atam: "Özür Diliyorum"
 
Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Özcan Atam "İFA SPOR CAMİASINDAN özür diliyorum..!!! Cumartesi günü Bursa Merinos Stadında oynadığımız Elmasbahçeler maçının son dakikasında, sahalarda ender rastlanabilecek bir sorumsuzluk neticesinde mağlubiyetle dönmemiz bütün camiamızı derinden üzmüştür.

 İfa Spor Kulübü Başkanı olarak; Camiamıza böylesine bir üzüntü yaşattığımızdan dolayı özür diliyor, gereken tedbirlerin alınarak bir daha böyle bir sorumsuzluğun yaşanmasına izin vermeyeceğimizin sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.