Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şahinler 3 Puanı Levent?te Bıraktı

İfa Spor, BAL?ın 2. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldiği Levenspor?a 1-0 mağlup oldu. 

23 Eylul 2014
Şahinler 3 Puanı Levent?te Bıraktı

Bölgesel Amatör Ligi 2. Haftasında İfa Spor, kendisi gibi İstanbul takımlarından Leven Spor ile Beşiktaş Çilekli Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi. 
 
 Her iki takımında durgun başladığı mücadele ikinci devre sonrası hareketlilik kazandı. 
 
 48.dakikada sağ kanattan Levent Spor kontra atağa çıkmak üzereyken bir serbest vuruş kazandı.
 
Levent Spor’un etkili ortasına 13 numaralı forması ile Ümit, Serkay’dan önce yükselerek ayağının içiyle bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
 
 İKİ TAKIMDA DA BİRER KIRMIZI KART
 
 Muhammet Ali Atam, topla birlikte süratli bir şekilde rakip alana doğru giderken Levent Sporlu savunma oyuncusu Yusuf’un yaptığı müdahale sonrasında yerde kaldı. 
 
 Maçın Hakemi Yusuf’a ikinci sarı kartını çıkararak oyundan ihraç etti. 
 
 İFA SPOR’UN GOLÜ GEÇERLİLİK KAZANMADI
 
 Sol kanattan kullandığımız bir ortayı Samet kafayla gole çevirdi. Ancak yan hakemin uyarısı neticesinde hakem pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi. 
 
 EKREM’DE OYUNDAN İHRAÇ EDİLDİ
 
 Ekrem Rakip oyuncu Musa’nın girdiği mücadele sonrasında yapmış olduğu hareketi Hakem faul olarak değerlendirdi. 66.dakikada giren Ekrem 74.dakikada ihraç edildi.
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.