Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana'dan Kurban Bayramı Yardım Kampanyası

Zehra Ana Yardımlaşma Derneği Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahiplerinin umudu olmaya devam ediyor 

19 Eylul 2014
Zehra Ana'dan Kurban Bayramı Yardım Kampanyası

Zehra Ana Yardımlaşma Derneği yaklaşan Kurban Bayramı'na yönelik hazırlıklarına başladı. Bu bayramda etin yanı sıra gıda yardımı da yapacaklarını bildiren dernek yetkilileri, hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla daha çok ihtiyaç sahibine bayram yaşatmak amacında olduklarını belirttiler.

Kurban bedeli  550 TL olarak belirlenirken, kurban bağışının yanında, isteyenler güçleri ölçüsünde katkıda da bulunabilir. Siz de bekleyen gözlerin umudu olmak, kampanya  katılmak istiyorsanız (0212) 548 98 45 ya da (0539) 815 94 79 numaralı telefonlarla Zehra Ana Derneği yetkilileriyle irtibata geçebilirsiniz..

Unutmayalım ki, "Kurban, Paylaşmaktır." HalkBank Halkalı İstanbul Şubesi Unvanı: Zehra Ana Yard. Day. Derneği TL: 16000026 USD: 53000075 EURO: 58000012

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.