Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Yeni Bakanlar Kurulu Açıklandı

Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu, 62. Hükümet'in Bakanlar Kurulunu açıkladı 

29 Ağustos 2014
Yeni Bakanlar Kurulu Açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu'nu dün akşam Çankaya Köşkü'nde kabul ederek, hükümeti kurma görevini vermişti.

 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Vekili Ahmet Davutoğlu, Çankaya Köşk'ünden ayrıldıktan sonra Başbakanlık Merkez Bina'da düzenleyeceği basın toplantısında yeni kabineyi açıklıyor.

Yeni kabine şöyle: "Başbakan Yardımcıları: Ali Babacan, Numan Kurtulmuş, Bülent Arınç, Yalçın Akdoğan Adalet Bakanı: Bekir Bozdağ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: Ayşenur İslam Avrupa Birliği Bakanı: Volkan Bozkır

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Fikri Işık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Faruk Çelik Çevre ve Şehircilik Bakanı: İdris Güllüce Dışişleri Bakanı: Mevlüt Çavuşoğlu Ekonomi Bakanı: Nihat Zeybekci Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Taner Yıldız

Gençlik ve Spor Bakanı: Akif Çağatay Kılıç Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı: M.Mehdi Eker Gümrük ve Ticaret Bakanı: Nurettin Canikli İçişleri Bakanı: Efkan Ala Kalkınma Bakanı: Cevdet Yılmaz Kültür ve Turizm Bakanı: Ömer Çelik Maliye Bakanı: Mehmet Şimşek Milli Eğitim Bakanı: Nabi Avcı Milli Savunma Bakanı: İsmet Yılmaz Orman ve Su İşleri Bakanı: Veysel Eroğlu Sağlık Bakanı: Mehmet Müezzinoğlu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı: Lütfi Elvan".

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.