Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz, Kum'da Talebelerle Görüştü (Foto)

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, geçen hafta Mukaddes Kum Şehri'ndeki temasları kapsamında, alimlerimizden Seyyid Seccad Karakuş, Ş. Bahri ağa ve Ş. Ali Rıza Yeşilkaya ile birlikte, Kum İlmiye Havzası'ndaki Türkiyeli öğrenciler ile biraraya geldi. 

29 Mart 2014
Özgündüz, Kum'da Talebelerle Görüştü (Foto)

Kum İlmiye Havzası'ndaki  Türkiyeli talebeler, Özgündüz'ün kendileri için verdiği akşam yemeğinde bir araya geldiler. Kendi elleriyle yemekleri dağıtan ve her bir talebeyle tanışıp sohbet eden Özgündüz'le talebelerin çok sıcak ve hoş bir ortamda geçirdikleri sohbetin ardından, Hüseyniye'ye geçildi.

El Mehdi Medresesi  talebelerinden Güven Dumanlı , tüm talebeler adına  Özgündüz'e hoş geldiniz diyerek açılış konuşmasını yaptı. Ardından   İmam Humeyni Medresesi  talebelerinden Meddah Ağa Hadi, Eyyam-ı Fatıma münasebetiyle  mersiye okudu.Yaşanan duygu dolu anlardan sonra Özgündüzün sohbetine geçildi .

Özgündüz, sohbetine başlamadan önce, talebelere  sohbetten sonra istedikleri soruları rahatlıkla sorabileceklerini söyledi

Özgündüz sohbetine talebelik yıllarından başlayarak, sırasıyla Kuzugüden, Başköy, Taşlıçay ve Zeynebiye'deki mücadelesini, bu mücadeleyi verirken karşılaştıkları zorlukları, işkenceleri ve bu durumların karşında nasıl bir duruş sergilediklerini anlattı.

Ardından soru cevap kısmına geçildi, talebelerin tüm sorularını içtenlikle ve samimi bir şekilde cevaplayan Özgündüz'e talebeler bu tür toplantıların daha sık olması gerektiğini ilettiler, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Özgündüz talebelerle vedalaşarak ayrıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.