Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hayat Pınarı Sonuçları Açıklandı

Dünya Caferi Alimler Birliği ile Uluslararası el-Mustafa Üniversitesi Türkiye Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği 4. Hayat Pınarı Bilgi Yarışması sonuçları belli oldu. 

29 Mart 2014
Hayat Pınarı Sonuçları Açıklandı

Bu yılki yarışma soruları, yüce yaratıcının insanlığa bahşettiği son kitap Kuran-ı Kerim’den Tahrim Suresi, Allah'ın yeryüzündeki hücceti Müminlerin Emiri Hz. Ali (as)’ın sözleri ve hutbelerinden oluşan Nehcül Belaga kitabının 160. hutbesi ve İmam Seccad (as)’ın münacatlarından oluşan Sahife-i Seccadiye kitabındaki ilk dokuz dua’dan oluştu.
 
Yarışma sonuçlarına göre bütün soruları doğru yanıtlayan üç kişi arasından çekilen kura sonucuna göre, birinciliği Diyarbakır’dan Zehra Kantar, ikinciliği İstanbul’dan Önder Adsız, üçüncülüğü ise yine İstanbul’dan Betül Şahintekin kazandı.
 
Ödüllere gelince birinciye Umre, İkinciye Kerbela, üçüncüye ise Meşhed ziyareti hediye edildi.
 
Dünya Caferi Âlimler Birliği Sekreteri
Musa AYAZTEKİN

 
SINAVA GİRENLERİN TAM LİSTESİ  VE ALDIKLARI PUAN
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.