Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

TBMM'ye İadei Ziyaret (Foto)

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Caferider Başkanı Av. Sinan Kılıç, başkan yardımcısı Niyazi Şeren ve Caferider Genel Sekreteri Kasım Nas?tan oluşan heyet TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e iadeyi ziyarette bulundular 

17 Şubat 2014
TBMM'ye İadei Ziyaret (Foto)

Heyeti TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından makamında kabul edildi. Çiçek kabulde Aşura törenine katılmaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek Aşura mateminin bütün Müslümanlar ortak matemi olduğunu dile getirdi.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’de katılımlarından dolayı TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e teşekkür ederek, heyetin getirdiği üzerinde Allah lafzı yazılı hediye’yi takdim etti. Özgündüz  Ciçek'i 21 Mart'ta Halkalı'da yapılacak olan Nevruz bayramını kutlama programına da davet etti. Caferider başkanı Av. Sinan Kılıç ise Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Aşura töreninin CD’yle birlikte, Caferiyol Dergisi ve İmam Zeynel Abidin’e (as) ait olan Sahife-i Seccadiye adlı dua kitabını takdim etti.

Ziyaretler kapsamında meclis kulislerinde Özgündüz’e hükümet ve muhalefet partilerinden ilgi büyük oldu. Heyet daha sonra İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Kars milletvekili Ensar Ögüt, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ile  TBMM yemekhanesinde de yemekte bir araya geldiler.

Kerbela Tiyatrosunu İzlediler

Heyet üyeleri akşam da beş sezondur sahnelenen Kerbala tiyatrosunu izlediler. Protokol olarak ağırlanan heyet büyük ilgiyle karşılandı. 

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz Kerbala tiyatrosunu izlemeyi uzun zamandır arzu ettiklerini ifade ederek, oyunu izlemekten duyduğu mutluluğu dile getirdi ve emeği geçen yazar, yönetmen ve oyuncularına teşekkür etti.

Özgündüz'den Kılıçdaroğluna İadeyi Ziyaret

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Caferider Başkanı Av. Sinan Kılıç, başkan yardımcısı Niyazi Şeren ve Caferider Genel Sekreteri Kasım Nas’tan oluşan heyet ile birlikte TBMM CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iadeyi ziyarette bulundular.

Caferider’in Halkalı’da düzenlediği Evrensel Aşura Matem Merasimine katılımlarından dolayı iadeyi ziyarette bulanan heyeti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'deki makamında kubul etti. Kılıçdaroğlu Matem törenine katılmaktan çok büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’de ziyaretin amacının katılımlarından dolayı Genel Başkan Kılıçdaroğlu’a teşekkür amacı taşıdığını söyledi.

Heyet üyeleri kabulde Kılıçdaroğlu’na üzerinde ‘Muhammed Resullullah’ yazılı hediyeyi takdim ettiler. Takdim edilen hediyeyi Özgündüz verdi.

Caferider başkanı Av. Sinan Kılıç ise Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Aşura töreninin CD’yle birlikte, Caferiyol Dergisi ve İmam Zeynel Abidin’e (as) ait olan Sahife-i Seccadiye adlı dua kitabını takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.