Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeyneb-i Kubra Camii 9 Mart'a Hazırlanıyor (Foto)

Hz. Ali (as) ve Hz. Fatıma (sa)'nın kızı Hz. Zeyneb-i Kubra'nın 9 Mart'ta kutlanacak olan mübarek doğum gününde, ibadete açılması planlanan Zeyneb-i Kubra Camii'nin inşaatı tamamlanmak üzere.  

10 Şubat 2014
Zeyneb-i Kubra Camii 9 Mart'a Hazırlanıyor (Foto)

Tahtakale'de bulunan ve 1999 yılındaki depremde aldığı hasardan dolayı yıllardır inşaatı devam eden Zeyneb-i Kubra Camii'nin yönetim kurulu ve camiinin yapımıyla ilgilenen camii dernek yönetimi yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Camii inşaatında emek sarfeden camii dernek yönetimi, camiye bağış sağlayan müminlerin katkılarıyla Hz. Zeyneb (sa)'in doğum gününe kadar projeyi bitirerek ibadete hazır hale getirmeyi hedeflediklerini dile getirdiler.

CABİR Alimlerinden Tahtakale Camii İmamı Ş. Ali Koç, "9 Mart'ta kutlanacak olan Hz. Zeyneb (sa)'in doğum gününde mümin kardeşlerimizin katılımıyla camimizi ibadete açacağız inşallah." dedi.

Tahtakale Camii Dernek Başkanı Erol Aydeniz " Hz. Zeyneb (sa)'in doğum gününe yetiştirmek üzere gece-gündüz dernek yönetimi olarak zamanımızı camiimizin inşaatına ayırıyoruz. Tüm Ehlibeyt sevenleri doğum gününe ve açılışımıza davet ediyoruz." dedi.

Ş. Ali Koç ve Tahtakale Camii Dernek Başkanı Erol Aydeniz en kısa zamanda camiinin bitirilmesi için müminlerin bağış ve desteklerini beklediklerini vurguladı.

Yardım ve Destek için İrtibat Numaraları:

0538 844 72 24
0507 312 67 99

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.