Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İranlı Vekiller Zeynebiye'yi Ziyaret Etti (Foto)

İranlı Milletvekilleri Zeynebiye'yi ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundular. 

02 Aralık 2013
İranlı Vekiller Zeynebiye'yi Ziyaret  Etti (Foto)

İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Muhsin Murtazaifer, İran İslam Cumhuriyeti Urumiye Milletvekili Dr. Abid Fettahi, İran İslam Cumhuriyeti Merend Milletvekili Dr. Muhammed Hasan Nejad, İran İslam Cumhuriyeti Melikan Culfa Milletvekili Şehrus Efhemi ve CHP Milletvekili Ali Özgündüz, CAFERİDER Kurucu Başkanı Hacı Akyüz'ün de aralarında bulunduğu milletvekilleri akşam namazını Zeynebiyeliler ile birlikte eda ettiler.

Kılınan namazın ardından İranlı Milletvekilleri'nden Dr. Muhammed Hasan Nejad selamlama konuşmasını yaparak, birlik ve kardeşlik mesajları verdi ve Zeynebiye'de bulunmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Nejad'ın konuşmasının sonrasında, Zeynebiye Camii İmamı Hamit Turan, "Herkes ilahi izzeti bulmak için İran'dan ders alsın, İran İslam Cumhuriyeti, duruşu ile dünyaya hakim oldu." dedi.

Hutbenin ardından, CAFERİ-DER toplantı salonuna geçen misafirler, CAFERİ-DER  Genel Bşk. Avukat Sinan Kılıç ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla ZCKM projesini incelediler.

Toplantı sonrasında, çok büyük niteliğe sahip bir proje olan ZCKM'nin bir an önce faaliyete geçmesi için dua eden misafirler, ZCKM inşaatını gezerek bilgi aldı.

Görüşmeler, toplu çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.