Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz Bişkek İmam Ali Camii'nde (Foto)

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz Bişkek'teki Azerbaycanlılar tarafından yaptırılan İmam Ali Camii'ni ziyaret etti. 

25 Kasım 2013
Özgündüz Bişkek İmam Ali Camii'nde (Foto)

Uluslararası konferans için Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bulunan Özgündüz, bu şehirdeki Azerbaycan Türkleri'nin inşa ettiği İmam Ali Camii'ni ziyaret ederek, cami imamı Hacı İlgar Recov'dan Bişkek'teki Ehlibeyt dostları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Bişkek'te İmam Ali (as) adına güzel bir müessese ve başında da özverili bir âlim görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Özgündüz, akşam namazının ardından cami cemaati ile bir süre sohbet etti. Gayretli çalışmalarından ötürü Hacı İlgar'a takdirlerini bildiren Özgündüz, ülkelerinde birlik ve beraberlik ruhunu koruyarak çok faydalı çalışmalar yapacaklarına inandığını ifade etti.

Özgündüz, daha sonra onuruna verilen akşam yemeğine katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.