Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor, Kulüp Yemeğinde Buluştu (Foto)

İFA Spor Kulübü, mücadele ettiği İstanbul süper amatör ligi 3.grupta devre arasını lider olarak tamamlaması sebebi ile kulüp yönetimi, futbolcular ve teknik kadro bir araya geldi.  

19 Kasım 2013
İFA Spor, Kulüp Yemeğinde Buluştu (Foto)

Geçtiğimiz hafta ligin ilk yarı kapanış karşılaşması sonrası hedeflenen, ancak Muharrem ayının girişi ve ilk 10 günü içerisinde bulunması nedeniyle ertelenen organizsyon bu hafta gerçekleştirildi.

İFA Spor’un bu hafta sonu kendi sahasında oynadığı ve 3-2 kazandığı maçın ardından bir araya gelen kulüp yönetimi , futbolcular ve teknik kadro, ligin ilk yarısını birinci olarak bitirmenin ve şu ana kadar gelinen başarının değerlendirmesini yaptı.

Organizasyon boyunca İFA Spor’da morallerin yüksek olduğu gözlemlenirken, bu başarının ligin sonuna kadar devam etmesi ve İFA Spor’un B.A.L ligine yükselmesi temenni edildi.

Yapılan anlamlı organizasyon kulüp yöneticileri tarafından organize edilip üstlenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.