Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor Liderliğini Korudu (Foto)

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı liderlik maçını kazanarak grup liderliğini devralan Kafkas Şahinleri bu hafta deplasmanda İstanbulspor'u 2-0 geçerek liderliğini korudu.  

03 Kasım 2013
İFA Spor Liderliğini Korudu (Foto)

İstanbul Süper Amatör Ligi 3.grupta mücadele eden İFA Spor ligin 11.karşılaşmasında rakibi İstanbulspor ile K.Çekmece Yeşilova stadında karşı karşıya gelirken İFA Spor 2-0'lık rahat bir skorla 3 puanın sahibi oldu.

İlk yarının başlaması ile orta saha mücadelesi ile geçen karşılaşmanın ilerleyen bölümlerde henüz dakika 21'i gösterirken Serhat'ın ayağından gelen gol ile İFA Spor ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayarak maçın kontrolünü sağlayan taraf olmayı başardı.

İkinci 45 dakikanın başlaması ile mutlak galibiyet için sahaya çıkan İFA Spor oyunun kontrolünü elinde tutarak rakibin direncini kırmayı başarırken maçın sonlarına doğru kazanılan penaltı ile M.Ali Atam'ın ayağından farkı 2'ye yükseltti.

İFA Spor almış olduğu bu galibiyet ile grubundaki liderliğini devam ettirmeyi başardı.

Antenör Oğuz Karakaya'dan Açıklamalar

Karakaya; " İFA Spor olarak hak ettiğimiz ve hedeflediğimiz yeri aldık. Bundan sonra lig sonuna kadar en kötü ikinci bitirip Play Off yaparak ilk hedefimize ulaşmak istiyoruz. Ondan sonraki hedefimiz takımı BAL’a çıkarmak.” diye konuştu.

Öte yandan İstanbulspor maçı öncesi sakatlığı süren Hüseyin’in durumunun maç saatinde netlik kazanacağı belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.