Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şahinler Halkalı'da Coştu 1-0 (Foto)

İstanbul Süper Amatör Ligi 3. grupta mücadele eden İFA Spor'umuz, kendi evinde Bağlarbaşı Spor'u tek golle geçti. 

21 Eylul 2013
Şahinler Halkalı'da Coştu 1-0 (Foto)

21 Eylül Cumartesi günü Halkalı İFA Spor Tesisleri'nde gerçekleşen karşılaşmada 90 dakika boyunca üstün olan ekibimiz, maçın sonlarına doğru Koray'ın ayağından bulduğu golle üç puanı aldı.

Devriye taraftar grubunun maç boyunca aralıksız desteğiyle atak üstüne atak geliştiren Kafkas Şahinleri, sayısız pozisyonda Bağlarbaşı deplasmanını aşamadı; fakat maçın son dakikalarında Koray'ın şık golü Halkalı'da yüzleri güldürdü.

Maçın sonunda futbolcuları tribüne çağıran Devriye'nin coşkusu görülmeye değerdi.

Lige talihsiz bir başlangıç yapan İFA Spor'umuz, ilk hafta mağlup olmuş, ikinci hafta ise berabere kalarak taraftarını endişelendirmişti. Fakat bir hafta bay geçmesi ve ardından diğer haftada da ligden çekilen Fenerköy ile oynamayacak olması bir zaman boşluğu yaratmış; ekibimiz bu boşluğu Balıkesir kampı ile değerlendirerek moral depolamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.