Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor, Yeniay'ı Ziyaret Etti

İFA Spor yönetim kurulu heyeti, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ı ziyaret ederek, ArenaMega Gösteri Merkezi'ndeki sportif ve sosyal alanlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 

14 Eylul 2013
İFA Spor, Yeniay'ı Ziyaret Etti

İFA Spor Kulübü Başkanı Mehti Şeren ile kulüp yöneticilerinden Özcan Atam, Metin Kulbak ve Uğurcan Gökçe'nin yer aldığı görüşmede camiamızın İFA Spor vasıtasıyla koruduğu alanda, yine İFA Spor'umuzun büyük ortak olduğu ülkemizin en büyük anfi tiyatrosu olan Arenamega'da yer alan spor alanlarının son durumu masaya yatırıldı.

Görüşmenin sonunda İFA Spor yöneticileri Aziz Yeniay'a İFA Spor forması hediye ettiler.

Kulüp yöneticileri Yeniay'ın ardından Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ile görüşerek kamp süresinde verilen destek ve otobüs hizmetinden ötürü teşekkürlerini bildirdiler.

Son olarak Küçükçekmece Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Hayati Yalçınkaya ile görüşen İFA Spor heyeti, İFA Spor Tesisleri'nde yer alan kapalı spor salonunun kullanımına ilişkin protokolleri imzaladılar. İFA Spor'umuz bu salonda basketbol ve voleybol başta olmak üzere salon sporları faaliyetine başlayabilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.