Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şenliklerde Bugün: Erbain Belgeseli

30 Temmuz Salı günü, "Aşkın Şehidi'ne Yolculuk" belgeseli halka sunulacak.  

30 Temmuz 2013
Şenliklerde Bugün: Erbain Belgeseli

İmam Hüseyin ve Kerbela Şehitlerinin şehadetlerinin kırkıncı günü olan Erbain konulu, özverili bir çalışmanın ürünü olan "Aşkın Şehidi'ne Yolculuk" belgeseli izleyicileriyle buluşuyor.

25 Aralık 2012'de büyük bir heyecan ile Irak'ta Erbain'i yaşamak için yola çıkan yüzlerce Zeynebiyeli 08 Ocak 2013 tarihinde 04:00- 06:00 saatleri arasında Zeynebiye'ye varmıştı.

Tekfirci Vahhabi zihniyetler tarafından birçok yerde patlatılan bombalar karşısında hayati tehlikeyle karşılaşma ihtimaline ve güvenlik şartlarının kritik olmasına rağmen, Zeynebiyeli kafile Erbain'i yaşamış, Peygamber Efendimiz ve O'nun pak hanedanına başsağlığı vermişti.

İFA Spor Gençlik Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olan program, Zeynebiye.Tv'den de canlı olarak yayınlanacaktır.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.