Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şenliklerde MediZeyn Gecesi (Foto)

Zeynebiye'de Ramazan Şenliklerinde, toplumumuz sağlıkçılarının bir araya gelerek oluşturdukları MediZeyn ekibinden, alanında uzman doktorlarımız Zeynebiyeliler'e hitap ettiler. 

29 Temmuz 2013
Şenliklerde MediZeyn Gecesi (Foto)

28 Temmuz Pazar günü, İFA Spor Gençlik Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen program Zeynebiye TV'den de canlı olarak yayınlandı.

Katılımın yoğun olduğu MediZeyn gecesinde Dr. Ayhan Özgündüz, Dr. Muhammed ve Dr. Muhammed Akbaş Zeynebiyeliler'in sorularını yanıtladılar.

Akıllarındaki tüm sorulara bu gecede cevap bulan Zeynebiyeliler, düzelenen programdan oldukça memnun kaldılar.

MediZeyn, toplumumuzda yetişen alanında uzman ve başarılı doktorlar ve sağlık personellerinin bir araya gelerek oluşturdukları gönüllüler hareketi. Yıllardır Aşura törenlerinde sağlık komitesi sorumluluğunu üstlenerek, Zehra Ana Derneği'nin sağlık taramalarını gerçekleştirerek sosyal sorumluluklarını ihmal etmeyen "MediZeyn Sağlık Grubu" geçtiğimiz Muharrem ayı öncesinde ve matem günleri içerisinde yaptığı çalışmalara camiamızın takdirini kazandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.