Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şenliklerde Bugün: MEDİZEYN Semineri

Camiamızın sağlık alanında çalışan profesyonellerinin bir araya gelerek oluşturduğu ?Profesyonel Sağlık Grubu MEDİZEYN? bu akşam Zeynebiye Ramazan Şenlikleri'nde sağlıklı beslenmeyi anlatacak. 

10 Temmuz 2013
Şenliklerde Bugün: MEDİZEYN Semineri

MediZeyn, toplumumuzda yetişen alanında uzman ve başarılı doktorlar ve sağlık personellerinin biraraya gelerek oluşturdukları gönüllüler hareketi. Yıllardır Aşura törenlerinde sağlık komitesi sorumluluğunu üstlenerek, Zehra Ana Derneği'nin sağlık taramalarını gerçekleştirerek sosyal sorumluluklarını ihmal etmeyen "MediZeyn Sağlık Grubu" geçtiğimiz Muharrem ayı öncesinde ve matem günleri içerisinde yaptığı çalışmalara camiamızın takdirini kazandı.

Medizeyn ekibi Ramazan ayında da İFA Spor Gençlik Sosyal Tesisleri'nde halkımızı aydınlatmaya devam edecek. Medizeyn Sağlık Seminerleri'nin ilki bu akşam 22.00'da "Ramazan'da Beslenme" konulu olacak.

Dr. Cabir Atam ve Dr. Engin Çapar'ın konuşmacı olarak katılacağı programın soru-cevap bölümünde ise uzman doktorlarımız katılımcılardan gelen soruları yanıtlayacak.

Program Zeynebiye TV'den de canlı olarak yayınlanacak.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.