Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hz. Abbas Destesi'nden Örnek Piknik (Foto)

Zeynebiye Gençlik Komisyonu?nun birbirinden güzel faaliyetlere imza atan, başarılı çalışma ekiplerinden Hz. Abbas Destesi'nin düzenlediği pikniğe İstanbul'un çeşitli bölgelerinden yüzlerce Ehlibeyt genci iştirak etti.  

17 Haziran 2013
Hz. Abbas Destesi'nden Örnek Piknik (Foto)

16 Haziran Pazar günü Kayabaşı Şamlar Piknik Alanı'nda gerçekleşen programda gençler mutlu ve huzurlu bir haftasonu yaşamanın keyfine vardılar.

Sabahın erken saatlerinde piknik alanına gelen gençlerimiz, yenilen yemeğin ardından kendileri için hazırlanmış sosyal-sportif birçok etkinliğe iştirak ettiler.

Pikniğe büyükleri eşliğinde katılan çocuklar ise palyaçolu oyunlarla gönüllerince eğlendiler.

Kılınan cemaat namazının ardından gençler, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün anlam dolu konuşmasıyla feyzlendiler.

Pikniğe katılan gençler, Özgündüz ile ilmi, siyasi ve güncel konularda soru-cevap şeklinde sohbet etme fırsatı yakalamanın mutluluğunu yaşadılar.

Sohbet sonrası, serbest zamanda gönüllerince eğlenen katılımcılar, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, Hz. Abbas Destesi görevlilerine teşekkür ederek piknik alanından ayrıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.