Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suriye, Füzelerini İsrail'e Yöneltti

Siyonist rejimin Suriye'ye yaptığı hava saldırıları sonrası, Suriye'nin de en gelişmiş füzelerini İsrail'e çevirdiği belirtildi. 

21 Mayıs 2013
Suriye, Füzelerini İsrail'e Yöneltti

İngiltere'de yayımlanan The Sunday Times gazetesine göre Suriye, en gelişmiş füzelerini İsrail'in tekrar saldırması durumunda harekete geçirmek için hazır hale getirdi.

The Sunday Times gazetesi karadan karaya saldırı füzesi olan Tişrin füzelerinin taşındığını öne sürdü.

The Sunday Times gazetesi. İsrail'in Şam'ı son hava saldırısı ardından Suriye'nin kendi karadan karaya modern gelişmiş füzelerini işgal altındaki Filistin topraklarına yönelttiğini yazdı.

Bu haberde, Suriye cumhurbaşkanı Beşar Esad'ın İsrail'in yeni bir saldırısı durumunda, İsrail'in askeri merkezlerinin hedef alınmasını emrettiğini söyledi.

Gazete İsrail'in son 5 ay içinde üç kez Suriye'ye saldırdığını yazmakta.

Çarşamba günü New York Times gazetesi de İsrail'in Suriye'ye yönelik yeni bir saldırı hazırlığı içinde olduğunu yazmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.