Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz: Sorumlular Derhal Yakalanmalı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, EHDAV Başkanı Ali Yeral'ın Antakya'da evine düzenlenen saldırıyı sert bir dille kınadı. Bu tür saldırılarla emperyalist ve siyonistlere karşı bayrak açan kişilerde korku yaratamayacağını vurgulayan Özgündüz, sorumluların da bir an önce yakalanması gerektiğini söyledi. 

01 Mayıs 2013
Özgündüz: Sorumlular Derhal Yakalanmalı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün açıklamasını aynen yayınlıyoruz:

EHDAV Başkanı değerli dostum Ali Yeral’ın evine, kendisinin bulunmadığı bir anda saldırı yapıldığı haberi, tüylerimi diken diken etti. Hissiyatımı ifade edecek kelimeleri bulamıyorum.

Terörün amacı korku salmaktır. Ancak bu gibi alçakça saldırılar, İslam coğrafyasını ve bölgemizi kan gölüne çeviren emperyalist ve siyonistlerin karşısında Müslümanların, bölge halklarının ve milletimizin birliğini-dirliğini savunan böylece emperyalist ve siyonistlere karşı bayrak açan kişileri yıldırmayacak, onların uşaklarından korkutup pes ettirmeyecektir.

Emniyet güçlerimiz ve istihbarat birimlerimizin bu küstah, nankör ve emperyalist uşaklarını derhal yakalayıp adalete teslim etmelerini sabırsızlıkla beklemekteyiz. Ört-bas edilirse, bu birimlerimize olan güvenimiz sarsılır.

Birinci görevi vatandaşının canını, malını korumak olan devleti (ki varlık sebebi de budur) yönetenlerin, bu sorumluluklarının gereğini yapacaklarını ve bu teröristlerin ülkemizi köprü ve üs olarak kullanmalarına artık izin vermemelerini talep etmekteyiz.

Milyonlarca seveni olan bir halk lideri ve kanaat önderine karşı yapılan bu küstahlık, devletimizin müsamaha gösterebileceği basit bir olay değildir. Kucağımızda beslediğimiz bu yılanlar, cennet vatanımızı da cehenneme çevirmeden ve zaman geçmeden kendi cehennemlerine geri gönderilmelerinin ne kadar elzem olduğu, bu meşum ve melun eylemleriyle bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Bunların her hareketinden haberdar olan devletimiz ve ilgili kurumlarımız derhal bunları yakalamazsa, yakalayamamış değil, yakalamamış olarak algılanır. Bundan Allah korusun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.