Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Gaziler'de Kutlu Doğum Coşkusu

Alemlere rahmet yüce İslam Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (sav)?in ve fıkhın babası İmam Cafer-i Sadık (as)'ın kutlu doğumları İslam dünyasının dört bir yanında törenlerle anılıyor.  

29 Ocak 2013
Gaziler'de Kutlu Doğum Coşkusu

Iğdır Tuzluca Al-i Aba Derneği Gaziler bucağında Hz. Resulullah (s.a.v.) ve Hz. İmam Caferi Sadık (as) Mubarek doğum günleri münasebetiyle program düzenledi.

Tuzluca'dan ve Gaziler'den büyük katılımın olduğu programda Gaziler Ehlibeyt Camii İmamı Ş. Ahmet Alçiçek konuşma yaparak bu kutlu doğumların ümmetin geleceğine büyük bir ışık tutmakta olup ve insanlığın buzatların emirlerine uymakla kurtuluşa ereceklerini vurguladı.

Daha sonra Tuzluca Al-i Aba Derneği Başkanı Seyyit Haşim Erdoğan Ehlibeyt dostlarına seslenerek Hz. Resullah (s.a) ve İmam Caferi Sadık ın (a.s) çok yönlü olduklarını, bütün bilim merkezlerinin bu iki zattan ve tüm Ehlibeyt ten örnek aldıklarını vurguladı.

Bu anlamlı program dualarla sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.