Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz Ulusal Kanal'da

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, 05 Ocak Cumartesi akşamı saat 21:00'da Ulusal Kanal'a konuk olarak gündemi değerlendirecek. 

04 Ocak 2013
Özgündüz Ulusal Kanal'da

Ulusal Kanal'da beğeniyle izlenen Ezber Bozanlar programı önemli bir buluşma daha gerçkeleştiriyor.

Eren Erdem'in sunduğu programın konukları Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek, Eski Devlet Bakanı ve kapanan Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener, Prof. Dr. Oya Akgönenç, Araştırmacı-Yazar Kenan Çamurcu, Gazeteci Hüsnü Mahalli, Aydınlık Yazarı Mehmet Ali Gürler ve İbrahim Horoz.

Programda Ortadoğu'da yaşanan son gelişmeler masaya yatırılacak. Program 5 Ocak 2013 Cumartesi günü 21:00 da yayınlanacak.

Ulusal Kanal'ı İzlemek için; Uydu, Teledünya-Kablolu(40.Kanal), Tivibu, D-smart ve İnternet seçeneklerini kullanabilirsiniz.

İnternetten Canlı İzlemek için Tıklayın

Programa soru ve görüşlerinizi iletmek için;

Programa Telefon edebilirsiniz : 0212 251 50 90

Programa E-mail ile görüş yollayabilirsiniz : [email protected]

SMS yoluyla, ULUSAL yazın bir boşluk bırakın sorunuzu yazıp 2353 gönderin. (Görüşlerinizi program saatinde iletmeniz gerekir.)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.